Kollageeni-silkkilankakohotus

MIKÄ ON KOLLAGEENISILKKILANKAKOHOTUS?

Kollageenisilkkilangat koostuvat fibroiini- ja serisiiniproteiineista. Erityisesti kollageenisilkkilangoille kehitetyn beautylines® Active Liquid -seerumin avulla molempien tuotteiden aktiiviainesosat kapseloituvat pieniin nanosomipartikkeleihin (TDN-teknologia), minkä ansiosta niillä on mahdollisuus murtautua ihoa suojaavan pH:n ja ihon pintakerroksen läpi syvemmälle dermikseen kohottavan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Iholle muodostuu kosteuttava kerros silkkiproteiineista. Juonteiden madaltumisen lisäksi ihosta tulee joustavampi ja kiinteämpi. Iho on täydellisen kosteutettu.

Kollageeni-silkkilankakohotus on täysin kivuton hoito, jonka tavoitteena on saavuttaa kestävä ihon kunnon parantuminen ja näkyvä kohottava vaikutus.

KOLLAGEENISILKKILANKAKOHOTUS ON TÄYSIN KIVUTON KOSMEETTINEN HOITO.

Hoidon vaikutus ei korvaa Botoxia, täyteaineita tai mesolankoja. Se on kuitenkin täydellinen vaihtoehto luonnolliselle kohotukselle ilman neuloja, veitsiä, leikkausta tai ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja mahdollistaa kestävän ihon parantamisen sisältäpäin. Ihosta tulee joustavampi

HOIDON VAIKUTUKSET:
✓ Luonnollisen näköinen kohotus välittömällä vaikutuksella
✓ Hallittu juonteiden ja uurteiden täyttö
✓ Juonteiden tasoittuminen
✓ Ihohuokosten pienentyminen
✓ Lisääntynyt ihon kimmoisuus, kasvojen ääriviivojen
jayleisilmeen kohoaminen
✓ Vähentynyt hyperpigmentaatio