Dermapen4-mikroneulaus

Yksi suosituimmista hoidoistamme on Dermapen4-mikroneulaus. Dermapen4-mikroneulaus on läpimurto mikroneulauksen saralla hyödyntäen kohtisuoraa neulauspäätä, liikkuen iholla kivuttomasti ja luoden miljoonia mikrokanavia ja käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosessin. Dermapen4 mahdollistaa jopa 80% tehokkaamman aktiiviaineiden kuljettamisen syvälle ihon kerroksiin. Dermapen4 on 104% nopeampi kuin muut mikroneulauslaitteet.
 
Mikroneulaus edistää  arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa. Dermapen4:llä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia, korvanlehtiä ja nenää.
 
Dermapen4 aiheuttaa nopeutensa ansiosta vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon kuin esim. rullaneulaus ja hitaat kynäneulaimet. Siksi Dermapen4 aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi kuin monet invasiivisemmat hoitomuodot.
 
Hoidon tulokset ovat nähtävillä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Suosittelemme kuitenkin tätäkin anti-age-hoitoa pienenä kuurina, 4-5 krt kuukauden välein.
 
Dermapen4 mikroneulaus