pHformula innovatiivinen pinnoitusprosessi luo iholle tuoreen, toimivan pintakerroksen

pHformula on innovatiivisten ja erittäin tehokkaiden ihon pinnoitusmenetelmien edelläkävijä, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. Ihoa tehokkaasti uudistamalla rakennetaan iholle uusi pinta, hoitaen ikääntymisen merkkejä, ihon sävyä, epäpuhtauksia, aknea, herkkyyttä ja punoitusta.
Uudelleenrakentavalla lääketieteellä eli pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. 

Tavoite on keskittyä ihosolukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen. Hoitojen myötä ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. Tämä hoitomuoto on mahdollinen pHformulan ainutlaatuisen kuljetinaineyhdisteen (PH-DVC™) ansiosta. Kyseinen aineyhdiste toimii aktiiviaineiden tehokkaana, hallittuna kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ilman kuorintahoidoissa usein ilmeneviä haittavaikutuksia.

Ihoasiantuntijan Sinulle suunnittelema pHformula-honhoitokokonaisuus on täydellinen, dermatologinen ihon pinnoitusohjelma, joka sisältää ainutlaatuisia ihon häiriötilojen hoitoon tarkoitettuja aktiiviaineyhdistelmiä. Oman ihoasiantuntijasi ohjeiden mukaista pinnoitusohjelmaa seuraamalla saat näkyviä tuloksia ja suojaat ihoasi ennakoivasti ehkäisten tulevaisuuden iho-ongelmia.

phformula