Hifu-kasvojenkohotus

5D HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) on veitsetön, ei-invasiivinen hoitomuoto, jonka avulla saadaan tehtyä kulmakarvojen kohotusta, korjata leukalinjaa, madaltaa nasolabiaalijuonteita, tehdä silmänympäryshoitoja ja ylipäätään kiristää ihoa ja parantaa sen rakennetta.

Keskittynyt akustinen ultraäänienergia koaguloituu täsmälleen haluttuun syvyyteen käynnistäen elimistön oman traumankorjausmekanismin, johon liittyy huomattava kollageeni- ja elastaanituotannon korostuminen. 

Tämä korjaa ja kiristää ihoa vielä 6–8 viikkoa hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen on odotettavissa vain pientä punotusta, joka sekin laskee huomattavan nopeasti. Tulokset voivat pysyä jopa 18 kuukautta.

HIFU on hyvä ratkaisu ihon velttouden
ja ryppyjen hoitoon. Sitä voidaan käyttää myös yhdessä muiden hoitomenetelmien yhteydessä (esimerkiksi RF).

Edistyneen huipputeknologian antamien mahdollisuuksien myötä täsmällisellä ultraäänen kohdistamisella syvälle ihon dermis- ja SMAS-kerroksiin saadaan aikaan jopa tuhansia pieniä tehopisteitä, jotka aktivoivat kollageenisäikeiden ja elastaanin välitöntä kiristymistä, sekä aktivoivat niiden luontaista tuotantoa pitkäkestoisesti. 

HIFU vaikuttaa suoraan dermikseen ja SMAS-kerroksiin aktivoiden ihon toimintaa, joka näkyy ryppyjen pienenemisenä. HIFU hoidon tulokset ovat usein jopa välittömiä, joskin hoidon lopulliset vaikutukset näkyvät usein vasta kuukausien kuluttua hoidon teon jälkeen.

Hoitotulokset ovat myös erittäin pitkäkestoisia, jo yhden hoitokerran tulokset pysyvät jopa vuosia. 5D HIFU ei polta tai kuumenna ihon pintaa.

Hoidon kontraindikaatiot:

 • Sydämen tahdistin tai vastaava
  elimistössä oleva elektroninen laite
 • Raskaus
 • Suun kautta nautittu isotretinonilääkitys
 • Täyteainehoidot tai implantit
  kasvoissa
 • Sydänsairaudet tai
  kilpirauhassairaudet
 • Rikkoontunut iho tai ihosairaudet
 • Avohaavat tai leikkaushaavat, jotka
  eivät ole täysin parantuneita
 • Epilepsia, syöpäsairaudet.
Hifu kasvojenkohotus
Hifu kasvojenkohotus